Auto onderhoud

Breng je auto weg met een goed gevoel

Bij ons kun je terecht voor APK, klein en groot onderhoud, storingen, schadeherstel, reparaties en meer. Eerlijke en transparante communicatie en direct contact met een expert.

APK

De Algemene Periodieke Keuring, beter bekend als de APK is een verplichte inspectie die ervoor zorgt dat jouw auto voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieuprestaties.

Onze ervaren monteurs nemen tijdens de keuring verschillende essentiële aspecten van jouw auto onder de loep. Dit omvat de remmen, verlichting, banden, schokdempers en andere vitale onderdelen. Daarnaast wordt gecontroleerd of jouw voertuig aan de geldende milieunormen voldoet. Eventuele gebreken proberen we snel en efficient te verhelpen zodat je zo snel mogelijk weer de weg op kunt.

Klein en groot onderhoud

Voor het behoud van jouw auto is regelmatig onderhoud essentieel. Dit onderhoud is verdeeld in twee categorieën: klein en groot onderhoud.

Klein onderhoud kun je zien als een gezondheidscheck voor jouw auto. Vitale onderdelen zoals olie, remmen, banden en verlichting worden nagekeken, vloeistoffen worden bijgevuld, filters vervangen en eventuele slijtage wordt aangepakt. Klein onderhoud voorkomt onverwachte problemen.

Bij groot onderhoud worden daarnaast alle kritieke systemen geïnspecteerd en vervangen. Groot onderhoud is cruciaal om de levensduur van jouw auto te verlengen.

Van alle merken auto’s doen wij klein en groot onderhoud. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring en zorgen ervoor dat jouw auto goed onderhouden is zodat je zonder problemen de weg op kunt.

Storingen

Sta je langs de kant van de weg of begint er ineens een lampje op je dashboard te branden? Bel dan even voor advies. We verhelpen al meer dan 10 jaar storingen in alle merken en modellen auto’s en zijn voorzien van alle nodige uitleesapparatuur.

Banden wisselen

Nieuwe banden of zomer/winterbanden wisselen? Voor allebei kun je bij ons terecht. Wellicht heb je zelf een voorkeur voor nieuwe banden en anders zoeken wij de best passende banden voor je uit.

Aankoopkeuring

Zeker weten dat je geen miskoop doet? Maak dan een afspraak voor een aankoopkeuring. Wij lopen de auto grondig na en bespreken de aankomende onderhoudspunten met je zodat je een goede beslissing kan nemen.

Plan jouw werkplaatsafspraak

Stuur een berichtje naar info@premiummobility.nl of bel naar 06-27401144.

Instagram
WhatsApp